aanraders·eerste indruk·ervaring·review·shoplog·sport·tried & tested

Stronger – eerste bestelling & review

undefined
Zo goed als iedereen die regelmatig op Instagram zit te scrollen, heeft sowieso het merk Stronger –gekend van de leuke sportleggings in print –   al zien passeren. Het is zo verleidelijk om te bestellen, maar vanwege het prijskaartje en het gokken op je maat online bleef een bestelling van mijn kant lang uit. Uiteindelijk werd ik toch over de streep getrokken, benieuwd naar wat ik van de kwaliteit vind?

Over Stronger
Zelf ben ik, net zoals de meeste denk ik in aanraking gekomen met Stronger via sociale media. Dit lijkt mij ook het grootste (enige?) kanaal via welke weg zij reclame maken en dan voornamelijk door samen te werken met zogenaamde influencers. Ze staan vooral bekend om hun felle kleurtjes, drukke printjes en zijn te herkennen aan de dubbele streep over het bovenbeen. Naast sportleggings hebben ze ook bijpassende sportbh’s, korte biker broekjes, sport accessoires zoals drinkflessen etc. en sinds kort zelfs bikini’s.

Bestelling en levering
Het bestellen gaat ontzettend vlotjes, ik betaalde met PayPayl (bancontact is geen optie, maar kredietkaart wel) en je krijgt meteen een bevestiging via mail met je order. Nadien volgen er nog mailtjes omtrent de verzending en een track & trace code. Mijn pakketje werd geleverd via UPS en kon binnen de week al opgehaald worden in het door mij aangegeven afhaalpunt, super snel!

Mijn pakketje werd geleverd in een grote plastic zak die goed dicht gekleefd was. De artikelen komen elk in een apart tasje met maatlabeltjes en kaartjes aan. Verder vind je nog een besteloverzichtje en een formulier om eventueel te retouren.

Bestelling
undefined
Mijn aandacht werd definitief getrokken door Stronger dankzij hun legging in het printje ‘Vietnam’, toch besloot ik dat deze vanwege de witte band misschien niet heel flaterend zou staan bij mijn lichte huidskleur. Dit lijkt mij mooier tot z’n recht te komen als je wat meer een kleurtje hebt of mooi gebruind bent. Een tijdje later passeerde de ‘Yosemite’ legging en toen was ik helemaal verliefd, de kleuren en print vind ik echt prachtig en spraken me direct aan! Helaas toen ik (eindelijk) had beslist de sprong te wagen en een bestelling te doen, was mijn maat uitverkocht…

Toen het nog tegen mijn verwachtingen in opnieuw in voorraad was, zag ik dit als een teken (hé als je je aankopen maar kan verantwoorden, toch? 😉 ) en bestelde ik meteen. Op aanraden van m’n zus nam ik er de bijpassende sportbh bij. Een vriendin bestelde de legging ‘Rattle’ en ik kan je verklappen, deze is ook super mooi!

Legging

De legging past perfect, alleen heb ik vanwege m’n kleine lengte altijd onderaan een beetje stof over, maar dit is bijna bij alle merken van sportleggingen het geval. Hij gaat super vlotjes aan en tegelijkertijd spant hij ook mooi rond het lichaam zodat hij niet te los zit. Verder is hij super high waisted (wat mijn persoonlijke voorkeur heeft) wat dikke bonuspunten zijn, hij zakt niet af waardoor je tijdens het sporten ook niet 1000 x je legging opnieuw moet optrekken (zelfs niet na ontelbare squats!), HALLELUJAH. Aan de binnenkant van je been zit geen naad waardoor je ook deze niet telkens goed moet draaien. In deze legging deed ik al meerde malen een groepsles, cardio en ook krachttraining, ze is volledig goedgekeurd en bevalt me top!

Good to know, hij is squatproof en schijnt dus wanneer hij wat meer uitrekt niet door. Je ziet wel op onderstaande foto het verschil in kleur wanneer de legging meer wordt ‘open gerekt’, maar je zal niet je huid of je ondergoed kunnen spotten, gelukkig maar!
undefined undefined
undefined undefined

PS: check zeker op de webiste de maattabel en laat jezelf even helpen met opmeten door iemand, zo kan je beter bepalen welke maat je nodig hebt. Voor de legging koos ik xs (ik ben 1,52 m) en voor de bh een S (bij Hunkemöller 70D).

Sportbh

Stronger verkoopt diverse modellen van sportbh’s dus je kan makkelijk iets vinden waar jij je het beste bij voelt. Er zijn bh’s met verstelbare bandjes en clips, bh’s met uitneembare cups, maar ook zonder cups, … De ‘Yosemite’ bh is niet verstelbaar, maar heeft wel uitneembare cups. Over de fitting en kwaliteit ben ik opnieuw zeer tevreden! Hij past perfect en biedt voldoende ondersteuning, ik heb met deze sportbh al meerde malen krachttraining, maar ook cardio en zelfs hardlopen doorstaan zonder problemen.

In combinatie met de legging, hou je slechts een klein stukje blote huid over. Zelf ben ik niet het type dat gaan sporten in sportbh zonder shirtje over, maar voor diegene die dit wel doen, maar tegelijkertijd ook niet té veel willen tonen is dit dus ideaal.

Eindoordeel
undefined
Geen verrassing, maar ik ben dolenthousiast over de producten van Stronger! Zelfs in die mate dat ik een week nadien opnieuw bestelde, ditmaal een simpele zwarte legging (Etna II). Enige opmerking is dat deze legging wel ietwat strakker zit en minder vlotjes aan te trekken is, dan de leggings met print. So far so good, alleen maar positief over de artikelen van Stronger.

Naar de toekomst toe, zal ik zeker en vast nog meer aanschaffen, ook de bikini’s die sinds kort te koop zijn, vind ik er tof uit zien! Mijn oog lonkt al naar enkele artikelen, maar vanwege momenteel best wel wat sportkledij in de kast en de portemonnee hou ik me nog even in 😉.

*Bij het plaatsen van dit artikel, moet ik ook schoorvoetend toegeven dat er een derde legging onderweg is… WOEPSIE!*

Prijs en verkrijgbaarheid (+ kortingscode!)
De ‘Yosmite’ legging is te koop voor 79 euro, de ‘Yosemite’ sportbh kwam op 39 euro en de ‘Etna II’ legging op 69 euro via hun website. Vanaf een bepaald bedrag vervallen ook de verzendkosten dus het loont zeker om meteen een setje te bestellen of om samen een grotere bestelling te plaatsen met vriendinnen of mede sportfanaten.

Tip: ik gebruik bij het bestellen van Stronger producten altijd een kortingscode. Als je via hun Instagram gaat kijken bij foto’s waar zij in getagd zijn, vind je talloze influencers waar je uit kan kiezen met op dat moment een lopende kortingscode. Deze geeft je meestal 20 % korting, dus zeker de moeite om even te checken en in te geven bij het afrekenen.

Hebben jullie al ervaring met dit merk? Twijfel je om ook te kopen? Welk printje is jouw favoriet? Let me know!

Liefs, Romy

4 gedachten over “Stronger – eerste bestelling & review

 1. Hi Romy,

  Wat een leuk artikel om te lezen! Zelf twijfel ik om een groene effen Stronger legging met topje te bestellen, maar ik vroeg mij af of je hier niet erg snel zweetvlekken in zou krijgen… Heb jij hier last van met je sportkleding van Stronger?

  Geliked door 1 persoon

  1. Hoi Michelle, bedankt voor je leuke reactie! Zelf heb ik maar 1 ‘topje’ en dit is de sportbh uit dit artikel, maar hier voorlopig geen problemen mee. Alle andere items die ik ondertussen heb van Stronger hebben zeker ook dat probleem niet! Natuurlijk zijn het wel allemaal met een printje of zwart waardoor zweten sowieso niet opvalt, maar ik zou het gokje durven wagen! (: Laat weten hoe je het ervaren hebt! Liefs, Romy

   Like

  1. Hoi! Zelf ben ik niet zo groot (maar 1,52 m) en de xs past me prima! De Etna II heb ik zelf ook, gaat wel net wat moeizamer aan dan de anderen (Yosemite, voodoo en rattle), maar eens aan is ‘ie al gegoten! Kijk zeker naar de matentabel die ze aanbieden en laat iemand je helpen met opmeten (:

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s