aanraders·review

Lancôme ‘Hypnôse’ mascara – review

Vandaag staat er een mascara uit de parfumerie voor jullie klaar, een echte klassieker binnen het gamma van Lancôme. Benieuwd wat deze mascara voor mijn wimpers doet?

Verpakking
De mascara komt in een zilverkleurig doosje met ‘opliggend’ Lancôme logo en de informatie zoals welke mascara het is, de kleur, het nummer, … Een basic kartonnen verpakking, zonder plastic (beter voor het milieu, kunnen sommige drogisterij merken nog wat van opsteken!) die gewoon helemaal prima is. De mascara huls zelf is simpel, klassiek, smaakvol en tijdloos vanwege de elegante vorm in volledig zwart me goudkleurige details.

Het borsteltje is met echte haartjes, dus geen silicone borsteltje. Vroeger was ik altijd grote fan van de silicone borsteltjes omdat ik merkte dat deze m’n wimpers veel minder deden klonteren dan de echte ‘harige’ borsteltjes. Sinds ik deze mascara van L’Oréal uitprobeerde, is mijn idee over deze borsteltjes positief bijgestuurd.

Toch vind ik dat dit borsteltje er veelbelovend uitziet. Niet te veel poespas, gewoon een zeer oké basic mascara borsteltje dat zeker niet te dik is zodat je snel gaat morsen, benieuwd naar het aanbrengen!

Tip: toch liggen kliederen met je mascara? Geen probleem, gewoon laten opdrogen en voorzichtig weg’krabben’ met een spoolie (wenkbrauwkammetje).

Let’s test!
Zelf zoek ik dus voornamelijk een mascara die mijn wimpers goed kan scheiden, ofwel separeren en een mooie gekrulde lift geeft dit houdt doorheen de dag gezien mijn wimpers enerzijds snel bijeen klonteren en anderzijds naar beneden steken.

Zoals ik al dacht, is dit borsteltje (en de mascara) dus perfect geschikt voor personen waarvan de wimpers normaal gezien snel aan elkaar gaan klitten. Deze mascara geeft niet alleen een goede zwarte pigmentatie, maar separeert de wimpers echt heel mooi, geeft veel lengte aan de wimpers en zorgt daarbovenop voor een mooie krul (zelfs zonder wimperkruller)!

Nog positiever was ik tijdens het opmerken na enkele lange dagen dat de mascara deze lift en krul ook doorheen de dag kan aanhouden en niet inzakt! Dit is top, zeker voor een mascara die niet waterproof is.

Eindoordeel
Zoals je hierboven wel kan lezen, ben ik echt heel erg enthousiast over deze mascara van Lancôme. Hij geeft misschien niet zo veel volume als andere mascara’s maar dat vergeef ik hem wel gezien hij vele andere pluspunten heeft.

Omdat de wimpers totaal niet klonteren en prachtig omhoog gaan lijkt je oogopslag helder en open dankzij je lange wimpers. Je lijkt door het spreiden ook meer en veel wimpers te hebben, extra flirterig resultaat dus! Kortom dit is een geweldige ‘basic’ mascara, in de positieve zin van het woord. Hij doet prima zijn werk, wat een goede mascara hoort te doen en met een langhoudend resultaat als kers op de taart.

Voor wie graag mascara’s combineert is dit ook een aanrader, zo kan je hem matchen met één van je andere mascara’s die meer inspeelt op volume voor de perfecte oogopslag!

Prijs en verkrijgbaarheid
Onder andere te koop bij Ici Paris XL voor 31,50 euro. Naast de zwarte kleur bestaat er ook een ultra zwarte tint en een bruine variant.

Wat is jullie favoriete holy grail mascara? Let me know in de reacties!
Liefs, Romy

5 gedachten over “Lancôme ‘Hypnôse’ mascara – review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s