eerste indruk·ervaring·review·tried & tested

L’Oréal Paris “Paradise Extatic Black Mascara” – review!

36933381_1770979396320907_4944089231275327488_n
Dit is hoogstwaarschijnlijk wel de meest gehypte mascara van het moment, dus misschien ben ik een beetje late to the party, maar uiteindelijk ging ook ik voor de bijl. Tijdens een leuke actie van Kruidvat waarbij je bij aankoop van twee L’Oréal producten een gratis make-uptasje kreeg, besloot ik het er dan toch op te wagen en deze mascara eens een kans te geven. Benieuwd wat ik van deze ‘over-heel-de-wereld geliefde’ mascara vind? Lees dan snel verder!

Verpakking
Suprise suprise, maar deze roségouden verpakking met metallic dop doet mijn hartje wel sneller slaan, ook het lettertype in dotjes vind ik erg leuk gedaan! Het is eigenlijk een heel simpele toch vrouwelijke verpakking die ook wat klasse uitstraalt.
collage1.jpg
Het borsteltje is van haartjes, dus geen rubber of siliconenborsteltje. Wie mijn Lidl mascara review heeft gelezen, weet inmiddels wel dat ik absoluut geen fan ben van die borsteltjes met haar omdat ik persoonlijk altijd merk dat mijn wimpers hiervan ontzettend gaan klonteren.
collage2.jpg
Laten we nou effie eerlijk zijn, niemand wil klonterige wimpers right? Voor mij staat dan ook op nummer één bij een mascara het separeren ofwel scheiden van de wimpers, dit in combinatie met een mascara die de wimpers lengte en volume geeft, uiteraard ook mooi zwart is en liefst een krul doorheen de dag kan behouden (jep nog altijd veeleisend).

Let’s test!
zonder wimperkruller vooraf
Met een bang hartje bracht ik deze mascara aan op mijn koppige wimpers die helaas best wel naar beneden gericht staan en ik mocht van mezelf voor de ultieme test eens geen wimperkruller gebruiken…

voor Z 1naZ 1
voor Z 2
na Z 2.jpg
voor Z 3
na Z 3
Zoals je kan zien op de foto’s klonteren de wimpertjes hier en daar een klein beetje, maar (en ik ben hier echt geen simpele in) ik kan er best wel mee leven en geloof me dat wil best wat zeggen. Ook heb ik het gevoel dat dit zelfs een beetje helpt bij het volume-effect. Ik ben positief verrast door mijn eerste ervaring met deze mascara! Hieronder nog even hoe dat er dan met een full face uitziet en dan gaan we verder met wimperkruller.

full face Z.jpg

met wimperkruller vooraf
Na een positieve bevinding tijdens mijn eerste gebruik, was ik zelfs enthousiast om hem te kunnen gebruiken in combinatie met mijn wimperkruller…

voor M 1

na M 1
voor M 2.jpg
na M 2
voor M 3.jpg
na M 3.jpg
collage
Opnieuw kan je op de foto’s zien dat de mascara mooi zwart is, mijn wimpers lengte, volume en krul geeft. Mede dankzij de wimperkruller vooraf te gebruiken vind ik het effect nog mooier, wat wil je nou nog meer? Net zoals daarjuist nog even het totaalplaatje voor we overgaan tot de conclusie.
full face M 2.jpg

Eindoordeel
Mijn ultieme favoriete mascara was altijd de ‘Clump Defy’ van Max Factor die de wimpers heel erg goed kon scheiden, deze komt helaas ook met een prijskaartje van 18,00 euro en dit vind ik toch wel best prijzig voor een mascara. De mascara die ik nu zelf gebruik is ééntje van Catrice (Glam & Doll) en heeft een gelijkaardig effect, maar een veel vriendelijker prijsje.

Toch moet ik eerlijk bekennen dat deze borstel mét haartjes (wie had dit ooit gedacht?) mij heeft weten te overtuigen. Het separeren van de wimpers is iets minder sterk dan met rubberen of siliconenborsteltjes, maar het volume en de lengte zijn zeker aanwezig. Ook geef ik de mascara zeker credits voor het lang behouden van een krul in m’n wimpers.

Zelf zou ik deze mascara dus zeker aanbevelen! Enige minpuntje en als we dan toch iets van kritiek moeten geven, blijft opnieuw het prijskaartje. Hij is een tikje goedkoper dan de ‘Clump Defy’ van Max Factor, maar alsnog wel een kleine 15,00 euro. Ik zou heel erg graag deze mascara als everyday optie gebruiken, maar daarvoor vind ik het toch net te duur. Hopelijk kan ik (& jullie) hem regelmatig scoren tijdens acties of kortingen!

Prijs en verkrijgbaarheid
De Paradise Extatic mascara van L’Oréal is te koop bij diverse drogisterijen waaronder Kruidvat (ook online!) voor 14,99 euro. Voor eenzelfde prijs, kan je ook gaan voor de waterproof variant of de lash primer die je aanbrengt voor je mascara.

2 gedachten over “L’Oréal Paris “Paradise Extatic Black Mascara” – review!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s