aanraders·ervaring·review·update·wat je moet weten over

TOP 5 ontdekkingen (budgetproof) van afgelopen jaar én ultieme flopper van 2018!

In het jaar 2018 reviewde ik heel wat producten binnen een brede waaier aan verscheidenheid van make-up tot skincare en bad- of doucheproducten. Toen 2018 ten einde liep, verschenen er tussen mijn abonnementen op YouTube volop video’s van beautyvloggers die de beste en slechtste producten in hun ogen van het afgelopen jaar lieten zien. Dit zette me aan het denken en ik ging eens scrollen oor m’n eigen blog, wat had ik weer allemaal uitgetest? Wat gebruik ik nu nog altijd? Wat zou ik nog steeds aanraden of zelfs meteen opnieuw kopen? 

Hieronder geef ik jullie een overzicht van mijn vijf beste of meest geliefde producten die ik dit jaar op deze blog heb uitgetest met een kort woordje uitleg en natuurlijk een linkje naar de volledige review. Dit zijn niet persé de enige goede of fijne producten die ik dit jaar reviewde, maar wel de absolute toppers die er in mijn ogen met kop en schouders bovenuit steken. Het zijn ook niet persé nieuwe producten of producten die in 2018 uitkwamen, maar wel producten die ikzelf voor het eerst probeerde afgelopen jaar. Enjoy!

TOPPERS
~ Brow Hero pomade van Catrice (3,99 euro)

27901551_1601991979886317_1863335337_o

Als eerste meteen een budgettoppertje om je browgame nog beter te maken! Een geweldig duo van zowel een mooie koele tint voor je wenkbrauwen en een concealer om eventuele foutjes weg te werken of je wenkbrauw strakker te maken. Fijne textuur en droogt zeker niet uit als je hem regelmatig gebruikt, ik heb mijn eerste potje opgebruikt en kwam er 8 à 9 maanden mee toe terwijl ik zo goed als dagelijks mijn wenkbrauwen opmaak. De concealer was wel uitgedroogd omdat ik na een tijdje zo’n pomade techniek onder de knie kreeg en de concealer dus niet meer gebruikte. Helaas is dit wel de lichtste kleur, dus ladies die veel lichter zijn van haar- en/of wenkbrauwkleur moet ik teleurstellen.

Lees de volledige review met swatches en voorbeeldfoto’s hier.

~ Kruidvat Soleil Instant Self Tan Mousse (3,99 euro) & handschoen (2,99 euro)
hoofding

Dit product is echt mijn holy grail als het aankomt op van die dagen (zeker niet alleen in de zomer!) wanneer je snel en makkelijk een bruiner tintje wil zonder al te veel gedoe. Je ziet na het aanbrengen al meteen een verschil en dit bouwt zich doorheen de uren nog ietsjes meer op. Daarnaast is het heel subtiel, zeker niet te oranje en kan je het makkelijk opbouwen door enkele dagen na elkaar het product aan te brengen. De handschoen werkt prima, spoelt makkelijk uit, maar ik merk wel dat ik binnenkort een nieuwe moet aanschaffen wat gezien de prijs helemaal niet erg is. In de toekomst wil ik zeker nog andere self tanners uitproberen, maar voor het prijskaartje dat hier aanhangt is het echt top!

Lees de volledige review met voorbeeldfoto’s hier.

~ Mary-Dew Manizer (+/- 15 euro)
collage.jpg

Deze vloeibare highlighter van één van mijn all-time favorite merken The Balm is voor mij ook echt een topproduct dat ik alleen wat vaker zou moeten gebruiken, maar elke keer ik er aan denk en het niet vergeet alvorens ik al heb afgepoederd, sta ik versteld van hoe een mooi subtiel effect deze geeft. In combinatie met de poedervariant (Mary-Lou Manizer) is het resultaat letterlijk oogverblindend, een zalige voor een super intense highlight!

Lees de volledige review met swatches en voorbeeldfoto’s hier.

~ Conceal & Define concealer van Revolution (4,99 euro)
36427994_1756073137811533_2273979114996105216_n

Als je het mij vraagt is dit sowieso één van de beste concealers die ik überhaupt ooit heb getest en dat ook weer voor een prikje, altijd handig als je net zoals mij ontelbaar veel concealer op een jaar opmaakt. De dekking is super en hij blend makkelijk en mooi uit, ook is het assortiment aan kleuren heel uitgebreid dus voor elke ondertoon of huistint zit er zeker iets bij!

Lees de volledige review met swatches en voorbeeldfoto’s hier.

~ Paradise Extatic Black Mascara van L’oréal Paris (14,99 euro)
36933381_1770979396320907_4944089231275327488_n

Voor deze mascara heb ik letterlijk niets dan lovende woorden! Tot op de dag van vandaag gebruik ik deze nog steeds en ik zou hem in a heartbeat wanneer ‘ie op is, per direct opnieuw gaan kopen. Ik ben nooit zo van de ‘duurdere’ mascara’s geweest, maar aan deze geef ik met plezier mijn geld uit, hij doet gewoon alles wat ik wil. Hij is niet alleen lekker zwart, geeft ook lengte én volume zonder te gaan klonteren of zo’n vies spinnenpoot-effect te geven. I am indeed in love met deze mascara en kan hem niet genoeg aanraden aan letterlijk iedereen! De hype rond deze was dus zeker en vast meer dan terecht.

Lees de volledige review met voorbeeldfoto’s hier.

FLOPPER
~ Fire Vixen oogschaduwpalette van MUA (6,99 euro)

29136267_1634932463258935_3467531727482650624_o

Over de absolute ultieme flopper van dit jaar, moest ik geen seconde nadenken. Dit was by far het slechtste palette dat ik ooit in heel mijn leven heb gebruikt, wat een trauma en ook zonde want andere paletten van MUA deden het bij mij in het verleden wél goed.  De kleurencombinatie in dit palette is werkelijk prachtig, maar de oogschaduws brokkelen af, waren extreem poederig, blenden weg en zijn zo moeilijk in kleurintensiteit op te bouwen, … Een ware pain in the ass om een mooie look mee in elkaar te steken.

Lees de volledige review met swatches, voorbeeldfoto’s en looks hier.

 

Welk(e) product(en) zijn jouw absolute favorieten van het jaar 2018? Let me know, dan kan ik deze in de toekomst ook nog gaan uitproberen!

Liefs, Romy

2 gedachten over “TOP 5 ontdekkingen (budgetproof) van afgelopen jaar én ultieme flopper van 2018!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s