aanraders·in the spotlight·review

Dé mooiste highlighter aller tijden?! In the spotlight: Mary-Lou Manizer

16196359_1237673009651551_2039835177_oIn the spotlight is een rubriek waarbij ik producten de revue laat passeren waarop ik hopeloos verliefd ben… Producten die naar mijn mening wel wat meer ‘credit’ mogen krijgen en ik dus eventjes een plekje in the spotlights wil gunnen. Vorige keer schreef ik al over de maybelline color tattoo’s, nu is het de beurt aan onderstaande highlighters!

Wat?
De Mary-Lou Manizer van het merk The Balm is hands down mijn absolute favoriete en meest gebruikte highlighter aller tijden! Zoals je dan ook kan zien, heb ik al aardig wat ‘pan’ geraakt in de mijne. Van zodra ‘ie op is hol ik dan ook meteen naar de winkel om een nieuwe te halen.
collage1.jpg
In totaal heb ik iets van een vijftal verschillende highlighters in m’n stash zitten en gebruik ik negen van de tien keer toch élke keer weer opnieuw de Mary-Lou Manizer van The balm. Dit wil toch wel wat zeggen niet?

Volgens The Balm zelf is het naast een highlighter ook een geschikt product om te gebruiken als oogschaduw. Er zijn naast deze kleur nog 2 andere tinten verkrijgbaar, maar daarover later meer.

Waarom?
Volgens mij verdient dit product zeker en vast een plaatsje in de ‘in the spotlight’ rubriek omdat het gewoonweg echt een enorm fijne, prachtige en voornamelijk mooie highlighter is! Daarentegen blijft hij ook nog eens geweldig goed de hele dag door zitten, brengt ‘ie netjes en makkelijk aan, kan je hem goed opbouwen, … Aanbrengen doe ik met de ‘setting brush’ van Real Techniques op de jukbeenderen, af en toe ook op het puntje van de neus en in de binnenste ooghoeken.
collage2.jpg
collage3.jpg
Hij geeft écht een hele mooie ‘glow’ die enerzijds heel ‘fel’ afsteekt en tegelijkertijd toch natuurlijk oogt. Zelf gebruik ik hem niet meteen als oogschaduw omdat ik hem daar net iets te licht voor vind en ik daarnaast een enorme variatie aan gouden en lichtgouden oogschaduwtinten heb. Toch is het erg fijn om de highlighter te gebruiken in de binnenste ooghoek omdat hij zo mooi het licht opvangt en een erg mooie ‘glow’ geeft!

Cindy-Lou Manizer
Omdat ik zo verliefd geworden was op de Mary-Lou Manizer, besloot ik om ook de Cindy-Lou Manizer te kopen. Dit is een lichtrozige variant met een heel subtiele goudkleurige glans er doorheen. Op de foto’s die ik maakte lijkt het een beetje peachy & oranje/koraal over te komen, maar dit is dus niet het geval. Het is echt een mooie babyroze tint, je kan het ook beter zien op de andere bijgevoegde foto’s en swatches hieronder.
collage5.jpgRechtsonder: swatch van Temptalia en rechtsboven foto van de The Balm website

Over deze highlighter ben ik best goed te spreken en gebruik ik in tegenstelling tot de andere wel af en toe als oogschaduw. Daarnaast is ‘ie ook heel fijn in de binnenste ooghoek of als blush’topper’, het geeft meteen een beetje kleur én een leuke glow op je wangen.
collage4.jpgLinksonder is de swatch vanop de website van The Balm zelf. Dit geeft een iets betere indruk van hoe de kleur is, dan de swatch die ik maakte. Highlighters zijn best moeilijk vast te leggen op foto.

Toch gebruik ik deze wel een pak minder dan de andere, het is dan ook geen kleurtje dat telkens bij alle looks goed past. De lichtgouden kleur daarentegen kan je makkelijk elke dag dragen onafhankelijk van wat je aan hebt of welke oogschaduw en lipkleur je draagt omdat dit een meer natuurlijke glans geeft dan een rozige variant.

Betty-Lou Manizer
Deze variant is de derde en voorlopig laatste kleur in het assortiment van de Lou Manizers. Dit kleurtje heb ik zelf niet in mijn stash, waardoor ik je er verder niet zo heel veel kan over vertellen. Het is namelijk een bronzekleurtje dat heel mooi zal staan als toffe glow op iets getintere types of de dames onder ons met een donkerder huidje.
betty.jpgBron: The Balm website

Zelf zou ik deze kleur dus niet kunnen dragen als highlighter, noch als bronzer omdat ik persoonlijk eerder fan ben van matte bronzers. Het gebruiken als oogschaduw kan zeker een optie zijn, maar net zoals de gouden variant heb ik van bronze tinten al enorm veel oogschaduwkleurtjes in mijn stash zitten.

The Manizer Sister Highlighter Trio
Voor wie graag wat houdt van afwisseling of niet kan kiezen is er sinds enige tijd ook een trio palette verkrijgbaar met de drie verschillende kleurtjes. Volgens de verpakking krijg je 3 gram per kleurtje, dus een totaal van 9 gram in het setje. Eén enkele single Manizer die je dus los koopt en full-size is, bevat ongeveer 8,5 gram.
4.PNGDus de 3 pannetjes uit he trio komen ongeveer overeen met de hoeveelheid van één enkele full-size Lou Manizer (ofwel Mary, Cindy of Betty). Je betaalt dus ongeveer 8 euro meer voor het setje waar je slechts 0,5 gram extra krijgt… Wel heb je dan meteen de 3 zusjes in je bezit.

Prijs en verkrijgbaarheid
~ De Lou Manizers apart (Mary, Cindy & Betty) zijn verkrijgbaar voor ongeveer een 20,00 euro bij onder andere sommige DI filialen, maar ook online bij diverse webshops als bBoozyshop en Themakeupspot.

~ Het trio palette kost ongeveer 28,00 euro en is opnieuw verkrijgbaar bij bepaalde DI filialen, als ook online bij webshops als boozyshop en themakeupspot. Het zijn Nederlandstalige webshops die aan redelijke prijsjes verzenden in zowel België als Nederland.

6 gedachten over “Dé mooiste highlighter aller tijden?! In the spotlight: Mary-Lou Manizer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s