review

Mesauda Milano Platinum 101 highlighter – review!

Tijdens een workshop bij de befaamde TomVmakeup probeerde ik een light’n bronze poeder uit van – het voor mij onbekende merk – Mesauda Milano. Ik was toch wel getriggerd om één van de highlighters meteen in de shop aan te schaffen om thuis uitgebreid onder de loep te nemen

Wat?
Mesauda Milano is een make-up merk dat geproduceerd wordt in Italië die hun eigen brand omschrijven als de perfecte mix tussen klassevol, elegant en eenvoud. Zelf weet ik er niet zo heel veel over en kende ik het niet tot ik een opleiding deed bij TomV acadamy. Voor zover ik weet is dit een merk waar voornamelijk schoonheidsspecialisten mee samenwerken en je het ook voornamelijk via deze weg kan aanschaffen.

Ze hebben een zeer compleet en uitgebreid assortiment waarin je alles wat je make-uphartje begeert kan vinden, gaande van mascara’s tot primers, foundations en dus ook poeders. De light’n bronze lijn bestaat uit diverse gebakken poeders in bronzekleuren om mee te bronzen en contouren en shimmertinten om mee te highlighten.

Verpakking
De verpakking is lekker basic, maar wel stevig en voornamelijk handig. Zowel kartonverpakking als het doosje zelf tonen vanwege het doorschijnende deksel de kleur van je product. Dit is voor menig beautyliefhebber in een stash makkelijk zoeken en ook wanneer je meerdere producten van Mesauda Milano hebt, lekker praktisch. In hun verpakking kan ik zeker die mix van klassevol, elegant en eenvoud terugzien.

Je krijgt 6,5 gram product, wat zeker een mooie hoeveelheid is voor een highlighterpoeder.

Swatches

Let’s test!
Al vanaf het begin bij het aanbrengen is de highlighter mooi aanwezig en glanst ‘ie meteen sterk, wat je natuurlijk van een highlighter wil en verwacht. Daarnaast werkt hij ook top wanneer je hem toch sterker zou willen opbouwen.

In de binnenste ooghoek gebruik ik hem ook regelmatig en zoals je kan zien op de foto links is ook dit effect prachtig! De kleur is ontzettend mooi (zeker ook voor lichte huidjes) en de glans is helemaal wat het moet zijn, ik ben fan! Niet onbelangrijk, de highlighter blijft gedurende de dag prima zitten.

Conclusie
Persoonlijk ben ik niet snel enthousiast te krijgen over een highlighter omdat ik zo verknocht ben aan mijn Mary-Lou Manizer van The Balm (jep, tweede doosje al volop aan het opmaken…). Wel moet ik zeker en vast benoemen dat deze Platinum highlighter van Mesauda Milano ook een favoriet is tussen al m’n highlighters sinds ik hem heb.

Op de één of andere manier doet vooral de textuur me denken aan ‘soft & gentle’ van Mac, maar deze van Mesauda Milano is veel glanzender en minder glitterig dan die van Mac én een tientje goedkoper ook.

Mijn eerste ervaring met Mesauda Milano is absoluut positief, dit maakt me beslist warm om ook de andere producten uit te testen.

Prijs en verkrijgbaarheid
De light’n bronze in ‘Platinum’ is onder andere te koop via de online webshop makeuphub en kost 23,00 euro.

Welke highlighter is jullie all-time favo? Heb jij al ervaring met producten van Mesaude Milano, zo ja welke producten zijn nog het proberen waard?

Liefs, Romy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s