nails

Nails of the month – Cameleon wat?!

Na een enorme uitgroei van m’n nageltjes moest ik noodgedwongen goodbye zeggen tegen mij geliefde glitternageltjes die met mij het nieuwe jaar ingingen. Tijdens het snuffelen tussen de kleurtjes kon ik zoals gewoonlijk weer héél moeilijk een keuze maken. Mijn oog viel al snel op enkele frisse zomerse tinten, maar hier vond ik het nog net iets te vroeg voor.
collage.jpgOmdat ik op de facebookpagina van Glamour Nails al enkele keren een super tof effectje was tegengekomen én Faith (de nagelstyliste) dit zelf op haar nageltjes had, ging ik voor de bijl. Ik koos resoluut voor het speciale cameleon pigmentje, dit is een soort los poedertje dat aangebracht wordt over een gelkleurtje. Je hebt meerdere varianten, zelf ging ik voor de paarse tint.
collage.jpgNaargelang het licht en de bewegingen die je maakt, geeft het een prachtig effect. Het is haast wel een beetje chrome of zelfs duochrome te noemen. Zelf zou ik het omschrijven als een soort van olievlek die regenboogkleurtjes schittert in de zon, dit fenomeen ken je misschien wel? Daar heeft het wat van weg! Je kan er echt diverse kleuren in terugvinden van wat rozer, blauw tot zelfs oranje en groen. Een beetje holografisch misschien zelfs…
collage.jpgOm het setje nog een finishing touch te geven kozen we voor een simpele nailart die toch nog nét dat extraatje toevoegt. Als je goed kijkt zie je op de ringvinger 3 steentjes waarvan het middelste een tikje groter is dan de anderen. Ook deze steentjes hebben datzelfde speciale effectje, waardoor ze niet mega hard opvallen en tegelijkertijd toch aanwezig zijn. Ze blenden netjes in met het nagelkleurtje en effectje, toch zorgen ze voor een toffe aanvulling zodat het setje meer was dan ‘gewoon’ overal het cameleon pigmentje.
collage2.jpg

Ook interesse in de vorige nails of the month?
~ Holiday spirit
~ New year, New nails

Dit nagelsetje werd gezet door Hermans Faith van Glamour Nails.
Haar facebookpagina kan je hier vinden.

Wat vind jij van dit aparte pigmentje?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s