ervaring·nails

Always look on the pink side of life – Nails of the month

hoofding
Zoals beloofd één keer per maand een nagelartikeltje op woensdag en vandaag is het weer zover, tijd voor de nieuwe set!

Gelukkig kon ik afscheid nemen van mijn zeemeerminsetje van vorige keer. Niet dat ik het niet mooi vond (in tegendeel zelfs), maar mijn nagels waren zo fel uitgegroeid en ze waren ondertussen zo lang geworden dat ik echt behoefte had aan terug een nieuwe set en een flink stukje er af.

Wegens een super drukke agenda van m’n vaste nagelstyliste was het helaas onmogelijk om deze week een afspraakje te krijgen. Gelukkig kon ik voor een keertje erg snel terecht bij een collega van het werk en was het dus terug eventjes afwachten welke kleurtjes zij allemaal in petto had.collage2.jpgNa wat wikken en wegen koos ik voor een donkerroze tintje dat me heel erg doet denken aan de kleur van frambozen. Het is zeker en vast niet rood te noemen, maar ook niet een typische roze. Een heel mooi donkerfushia, maar ook niet dat type van donker dat je draagt tijdens de herfst en wintermaanden.

We hebben deze kleur gecombineerd met een glitter die helemaal in volledige dezelfde tint was. Hiermee hebben we de volledige ringvinger bedekt en nog een soort van driehoekje gemaakt op de middelste vinger. Om het driehoekje wat meer te benadrukken zodat ‘ie nog meer in het oog springt, bracht ze nog een zilverkleurige striping tape aan rondom.collage1.jpgKortom ik was weer opgelucht dat er een stukje af kon worden gedaan en ben opnieuw ontzettend blij met een super leuk setje dat ook nog lekker zomers staat!

Dit setje werd gezet door Shauni van ‘Prettynailsshauni’, de facebookpagina met allerlei foto’s en informatie kan je hier terugvinden. Haar Instagram is hier te bekijken. Wanneer je bij haar langsgaat voor je nagels, krijg je een beurtenkaartje dat telkens wordt afgestempeld. Bij de tiende beurt krijg je een korting van maar liefst 50 %!

Interesse in de andere nails of the month artikels? Check ze hier voor inspiratie!collage.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s