aanraders·musthaves

5 Musthaves for fall – beauty, fashion & lifestyle

1. Warme oogschaduwtinten
Ooh hier hou ik zo ontzettend van en niet alleen in de herfst hoor, toch komen deze warme tinten dan extra mooi uit! Ze doen me dan ook denken aan de typische oranje, bruine, rode, … tinten die de prachtige herfstbladeren hebben. Ook voor een alledaagse look vind ik deze tinten zeker en vast geschikt. Combineren met een lipstick kleurtje is ook niet moeilijk, lees maar eventjes verder…

PS: Volgende week komt er een blogartikel online waarin ik jullie een herfstlook toon, stap voor stap een ooglook met warme oogschaduwtinten!

2. Donkere lipstick
Net zoals ik helemaal weg ben van warme oogschaduwtinten en ik dus super blij ben dat ik deze in de herfstmaanden weer volop kan dragen, ben ik ook een donkere lipstick lover. Hoe donkerder hoe beter! Het is zelfs zo erg dat ik het zelfs in hartje zomer niet kan laten een donkere lipstick op te smeren.

  • Donker rood / bordeaux
    Rood en bordeaux staan sowieso altijd super chique en klasse vol, maar ze matchen ontzettend goed met warme oogschaduwkleurtjes en zorgen ervoor dat je lippen herfst schreeuwen.
  • Donker bruin
    Lekker nineties dit, maar ook bruine lipstick kleuren of roodbruine tinten zijn een echte go tijdens de volgende maanden. Opnieuw matchen ze geweldig met de bovenstaande tip en kan je bruine lipsticks bij heel veel verschillende kledij opties dragen. Ook staat het misschien net ietsjes neutraler en draagbaarder dan een diep donker rood.
  • Donker paars
    Zelf zijn paarse tinten een absolute favoriet doorheen alles in mijn leven, dusja zo ook in lipsticks. Naargelang de tint en ondertoon van het paars, geeft die een mega herfst’feeling’ aan je make-up look en kan ‘ie best leuk staan met warme ondertonen.

PS: Binnen twee weken verschijnt er een artikel online met mijn 5 favoriete herfstlipsticks, die ook nog eens budgetvriendelijk zijn whoop whoop!

3. Geurkaarsen
Het is sowieso al super gezellig om tijdens de steeds donker wordende dagen hier en daar een kaarsje aan te steken. Om het nog beter te maken, brengen veel merken fantastische geuren uit die zorgen voor dat tikkeltje extra herfst in huis! Zo denk ik maar aan sterke vanille, pompoen, kaneel, koekjes, …

4. Sjaals
Niets zo knus als een lekkere warme zachte hemelse sjaal! Zalig tijdens het buitenkomen, maar ook binnenshuis durf ik ze zeker te dragen. Ze geven een simpele outift soms toch dat extraatje én ze zorgen ervoor dat je jassen die bijvoorbeeld niet toe kunnen zoals mantels nog draagbaar blijven want ze beschermen en verwarmen je bovenlichaam. Zowel sjaals met als zonder printje vind ik fantastisch en ik draag ze afwisselend naargelang m’n outfit.

5. Enkellaarsjes & lange laarzen
Mijn obsessie en koopverslaving stopt niet enkel en alleen bij make-up, maar trekt zich ook door in het shoppen van jassen (mijn vriend kan dit zeker beamen haha, hij wordt er hélémaal gek van!) én hoe kan het ook anders schoenen. Twee maal per jaar roteer ik de schoenen in mijn schoenkast en vliegt de helft zonder pardon naar de zolder. Het was weer tijd om byebye te zeggen tegen de heerlijk zomerse sandaaltjes en hello tegen mijn geliefde botjes!

In de herfst vind ik enkellaarjes met, maar ook zonder hak echt geweldig, ze staan ontzettend leuk bij wel denk ik elke outfit. Makkelijk te combineren zijn laarsjes in allerlei bruintinten, zwarte of grijze kleuren. Onder een jeans, een zwarte broek, een jurkje of rokje met panty, … Ook naargelang de temperaturen kunnen lange laarzen zeker en vast al! Deze vind ik ook leuk staan bij een broek, maar vanwege mijn kleine lengte draag ik ze persoonlijk liever met een kleedje.
Wat jij jouw favoriete herfst musthaves? Laat het weten in de reacties!
Liefs, Romy

Een gedachte over “5 Musthaves for fall – beauty, fashion & lifestyle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s