aanraders·eerste indruk·review

0,99 euro badkristallen van Kneipp uit de Action testen! – review

25400910_1547098655375650_1149529790_o.jpg


Toen ik naar de Action holde om letterlijk ALLE hebruikbare make-up remover doekjes in te slaan (review hier), stootte ik plots op deze super cutie badkristallen van het merk Kneipp. Voor nog geen euro besloot ik dat het zeker en vast de moeite waard was om eens uitgetest te worden door een ware bad-lover…

Wat?
Badkristallen zijn dus eigenlijk een soort van grotere suiker- of zoutvormige deeltjes die dan oplossen in je badwater en een zalige geur en kleur achterlaten om lekker te genieten en heerlijk te ontspannen. Het merk Kneipp is best wel een gekend merk als het aankomt op badspulletjes zoals douchegels, massageolie, badschuim, …

Verpakking
collage.jpg
Een super cutie verpakking in rood en rozetinten met een schattig beertje en hartjes waarbij de passende tekst ‘you are the best’ onder staat. Helemaal onderaan kan je nog terugvinden welke geur dit zakje bevat, namelijk framboos en veenbes. Op de achterzijde vind je nog een mini gebruiksaanwijzing terug samen met de ingrediënten. Openen gaat lekker makkelijk door de voorgemaakte kleine ‘knipjes’ om te scheuren.

Let’s test!
Op de verpakking had ik gelezen dat je de bastkristallen best toevoegt aan het water wanneer je bad nog aan het vullen is en de kraan dus nog loopt. De stroming van de kraan zou het effect van de badkristallen zo vergroten en zelfs merkte ik een beetje schuim creëren.
collage2.jpg
Mijn water kleurde een zacht rode tint en de geur was echt hemels! Niet te zoet, maar toch wel aanwezig. Je ruikt hem echt goed en hij blijft ook wel lang hangen, zeker een halfuurtje denk ik minstens. Volgens mij zit er ook een olie in, want mijn huid voelde zowel in het badwater als nadien super zacht aan!
collage.jpg
Natuurlijk wanneer ik andere producten in het badwater kreeg zoals shampoo, douchegel, scheerschuim, … vertroebelde de kleur van het water en nam de geur af, maar dit is volkomen logisch.

Eindoordeel
Deze zakjes met badkristallen voor nog geen euro zijn écht een dikke aanrader. Zelf zou ik zeggen, ga ze volop inslagen want ze zijn niet alleen geweldig voor jezelf, maar ook als klein extra cadeautje voor iemand zijn verjaardag, Kerst of zelfs vanwege de verpakking voor Valentijn!

Omdat je met de Action nooit weet hoe lang iets in hun assortiment blijft, of het nog terugkomt, … denk ik echt dat het geen slecht idee is om vooraf enkele pakjes in grote hoeveelheid aan te kopen om over een langere periode te gebruiken en hierbij te kunnen genieten van een zalig ontspannend badje.

Prijs en verkrijgbaarheid
Deze leuke badkristallen heb ik gescoord voor slechts 0,99 euro per zakje bij de Action. Op de website en in de rekken heb ik ook een andere variant gezien met een lieveheersbeestje op, in de geur van klavertjes en stervrucht met de bijhorende tekst ‘good luck’. Als laatste vond ik ook een schattige verpakking met twee knuffelende beertjes en ‘big hug’ erop in de geur vanille, honing en macadamia. Dit zijn (voorlopig?) de drie varianten die ik kon terugvinden bij de Action in mijn buurt.

4 gedachten over “0,99 euro badkristallen van Kneipp uit de Action testen! – review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s