aanraders·eerste indruk·ervaring·review

Op 1 april in bad met Lush April Showers! – review

collagehoofding.jpg
Over Lush

Heel erg kort zouden we Lush kunnen omschrijven als een merk dat verse en handgemaakte producten verkoopt in het genre van cosmetica, maar voornamelijk douche- en badspulletjes. Een aantal zaken zitten vast in hun assortiment, een heel aantal andere producten zijn eerder seizoensgebonden of komen tijdelijk uit voor bepaalde thema’s zoals Pasen, Kerst, … Daarnaast zijn ze ook heel erg maatschappelijk bewust waarbij ze dus rekening houden met milieu, dieren, … Dit kan je terugvinden in bijvoorbeeld hun ingrediënten, de verpakkingen, …
collagelush.jpg
TIP: Bij het inleveren van 5 lege full-size zwarte potjes die zij recycleren, krijg je een vers gezichtsmaskertje in de plaats.

Wat?
Het is dus eigenlijk een atypische bruisbal, want het is geen ronde bol, wel een schattig wit wolkje met fleurige roze en paarse druppeltjes. Ik vind hem er echt heel tof uit en best vrolijk uitzien voor een regenbui. Vanaf het eerste moment dat ik hem rook, kon ik meteen de geur van violetjes (yes die paarse snoepjes) herkennen. Lekker zoet and I love it!

In bad?
collage1.jpg
In het begin gebeurde er niet echt heel erg veel en voelde ik de teleurstelling in Lush groeien, dit was niet wat ik had verwacht? Maar gelukkig kwamen na een tijdje de roze en paarse tinten (zelfs groen?) bovendrijven en de druppeltjes kwamen los en gingen elk hun eigen weg op in mijn zalig warme badje.
collage1.jpg

Huid nadien?
Mijn huid voelde zowel in als uit het bad echt super zacht en verzorgd aan. Ook de geur bleef nog een tijdje hangen, echt hemels!
collage3.jpg

Conclusie
Enige minpuntje aan deze bath bomb vond ik het laagje dat ‘ie achterliet aan m’n badrand… Dit vind ik altijd er zo smerig uitzien en het is ook ontzettend lastig om goed af te spoelen, je moet echt best wel stevig boenen om het randje weg te krijgen.
collage.jpg
Verder vond ik het echt een aanrader! De kleurencombinatie is schattig en vrouwelijk en best nog wel (voor Lush z’n doen) ‘sober’, een toffe badbruisbal die naar mijn mening fantastisch rook en nadien ervoor zorgde dat mijn huid fijn aanvoelde.

Prijs en verkrijgbaarheid
Deze bath bomb maakt onderdeel uit van de paascollectie, met wat geluk kan je hem nog super snel gaan scoren in jouw dichtstbijzijnde Lush!

Interesse in andere Lush reviews? Check ze dan zeker hier!

Heb jij een item gescoord uit de paascollectie van Lush? Wat kocht je en is het aanrader? Let me know!

Liefs, Romy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s