nails

Ice Ice baby! – Nails of the month

KnipselEen weekje later dan voorzien, maar hier is ‘ie dan… Dé maandelijkse ‘nails of the month’ post waarbij ik jullie het nieuwe setje voor de komende vier weken eventjes show. Brengen de kleurtjes van de maand april wat verkoeling in dezer prachtige zonnige dagen?

Aan het einde van de paasvakantie ging ik met een fikse uitgroei en (heel erg dit hoor) twee gebroken nagels met heel wat opluchting naar mijn nagelstyliste. Gelukkig wist zij hier wel raad mee en konden we de opgelopen schade fixen!

Bij het kiezen van de kleurtjes vond ik het weer super moeilijk om knopen door te hakken (niets nieuws dus) en twijfelde ik ontzettend tussen een mega felle en zomerse koraal oranje-achtig tintje en de kleurtjes waar ik uiteindelijk voor ging.
Knipsel2.PNG
Omdat het koraal misschien net iets te veel in de trend lag van het roze en rode thema en ik deze kleurtjes nog maar net op mijn nagels had, besloot ik toch te kiezen voor een combinatie van lichte blauwtinten en uiteraard (hoe kan ook anders?) een bijpassende glitter.
collage1.jpg
Bij het aanbrengen van een mooi uitgekozen glitter kwam die op een hele andere manier uit de lamp (een beetje mintgroen), niet lelijk, maar het vloekte wel wat met het blauwe thema. Toen hebben we maar beslist om het dan te combineren met een zilverkleurige glitter. Hier was ik eerst wat bang voor, zou het geheel dan niet een wat te sneeuw/fronze-achtige vibe krijgen en heel winters worden?
collage.jpg
Gelukkig vind ik het geheel heel tof geworden en zo’n lichte pasteltinten draag ik volgens mij niet zo heel erg vaak, dus ik vind het wel eens luchtig en fris staan zo’n lichte kleurtjes!

 

Dit setje werd gezet door Laura.
Haar Instagram kan je hier vinden.

Vinden jullie de kleurtjes misschien toch eerder iets voor in de winter of kan het wel?
Welke tint draag jij nu? Let me know!

Interesse in de andere nagelsetjes? Check ze dan zeker hier!

Liefs, Romy

Een gedachte over “Ice Ice baby! – Nails of the month

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s