nails

“I got that sunshine (in my pocket) on my nails” – Nails of the month

Knipsel

Deze maand ging ik niet voor Pink Flamingo nummero 3, maar durfde ik nog een stapje feller en naar mijn gevoel best gewaagd… Benieuwd? Check dan snel verder!

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals standaard elke maand had ik weer flink wat uitgroei en vraag me niet hoe ik het telkens voor elkaar krijg (klunsje?) zelfs een nagel met een afgebroken stukje, great. Tijd voor iets nieuws dus!

De voorbije twee maanden had ik best gelijkaardige tinten gekozen in een fel koraal-roze kleurtje, maar op twee verschillende manieren gecombineerd. Hierbij was ook setje 2 al een tikje feller en meer neon dan het eerste en deze maand besloot ik om er nog een schepje bij te doen.
collage2
Jep je ziet het goed, ik koos voor oranje! Misschien lijkt dit in eerste instantie een heel heftige en in your face kleurtje dat eventueel wat fout kan overkomen, maar geloof me op de nageltjes zelf valt het echt wel reuze mee.

Het was mijn zusje die graag voor ze op vakantie vertrok een oranje kleurtje wilde, maar last minute toch niet meer durfde want “het was toch wel écht erg fel”. Zij bracht mij dus eigenlijk op het idee en ik besloot er gewoon voor te gaan. Ook omdat ik al twee maanden na elkaar roze had gepakt, graag wat afwisseling wilde en het té zonnig en zomers weer was waardoor ik ook niet meteen zin kreeg in groen of blauw, dan maar oranje!
collage3.jpg
Combineren deed ik wel relatief kalmpjes aan met een basic multi-color glitter op de ring- en middelvinger die voornamelijk oranjekleurige deeltje bevatte. Om er zeker van te zijn dat het geheel goed zou matchen, brachten we eerst een laagje van de basiskleur aan om de glitters er nadien over te zetten.

Zelf ben ik erg tevreden van dit setje en de oranje kleur maakt mij als ik naar mijn nageltjes kijk best blij, je wordt er wel lekker happy van. Met de zuiderse temperaturen en het prachtige zonnetje van de voorbije dagen, misstaat deze kleur zeker niet en zoals Justin Timberlake het zelf zingt “I got that sunshine in my pocket on my nails”!

Dit setje werd gezet door Laura.
Haar Instagram kan je hier vinden.

Durf jij oranje dragen op je nagels? Of wat denk je van geel? Heel benieuwd naar jullie antwoorden!

Interesse in de andere nagelsetjes? Check ze dan zeker hier!
In het allereerste ‘Nails of the month’ artikeltje dat ooit verscheen, vertel ik ook wat meer over gelnagels in het algemeen. Dus als je hier interesse in hebt, kan je het altijd hier nalezen! 

Liefs, Romy

collage1.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s