nails

SEA ya at the BEACH! – nails of the month

Knipsel
Het setje van deze maand werd vlak voor ik op vakantie vertrok gezet, dus uiteraard wilde ik nageltjes die instant vakantievibes geven! Benieuwd naar de vacaynails van de zomer 2018?

Om te starten wil ik het kort eventjes hebben over mijn nagelvorm en lengte, want hier zijn we deze maand iets anders mee gaan doen. Ik had namelijk erg vaak dat naar het einde van de vier weken toe, mijn nagels begonnen los te komen van het ombuigen of dat er stukjes af’flikte’. Laura vertelde me dat dit waarschijnlijk komt omdat ik altijd voor smalle, lange en vooral heel erg puntige nagels ga. Volgens haar kan ik ze wel puntig nemen, maar dan best wat korter of anders langer, maar meer een afgerond puntje dan.

We kozen dus om mijn nagels (naar mijn gevoel althans rip long nails) véél korter te zetten dan anders en meer een amandelvorm te kiezen zodat het nog wel elegant en puntig is, maar wat meer afgerond. Op deze manier kan ik een beetje wennen aan minder puntige nagels en zullen ze binnen vier weken weer helemaal tip top bijgegroeid zijn. Dan kan ik terug gaan voor meer lengte en een iets minder puntige vorm, wel jammer!
collageA.jpg
Goed, genoeg technische praat over vormen en lengtes, laten we het eens hebben over de kleurtjes! Bij vakantie denk ik meestal meteen aan flashy, fluo en neonroze. Echt zo’n markeerstift roze want dat zie ik echt bij letterlijk iedereen en je lijkt er meteen ook een tikje bruiner mee, aanrader! Toch twijfelde ik tussen de blauwe of appelblauwzeegroene tinten die wat zeemeerminnenvibes gaven omdat ik de voorbije maanden al heel vaak roze of feller roze, oranje en andere tinten uit datzelfde straatje had gehad. Ook een poll op mijn Instagram liet blijken dat het merendeel van de stemmers graag een mermaidsetje wou zien.

Zelf neigde ik net zoals de stemmers meer naar blauwtinten toe, maar ik wilde er maar liefst 5 waar ik niet tussen kon kiezen en let’s be real, je hebt maar 5 nagels per hand dus dat zou misschien wel wat heftig worden. Uiteindelijk hakte ik de knoop door en liet ik de donkerblauwe tinten en appelblauwzeegroene kleurtjes links liggen omdat ik mezelf deze nog wel zie dragen in de komende herfst en winter. De kleur die ik wel koos, vond ik persoonlijk zo’n kleurtje dat je nu of nooit draagt, dus zo gezegd zo gedaan.
collage.jpg
Ik pikte er een felblauw kleurtje uit dat mij echt doet denken aan een klare hemel, de mooie heldere lucht en door de subtiele goudkleurige glittertjes aan de schakering van de zon op water. Perfect voor mee aan de pool en op het strand te gaan liggen als je het mij vraagt. Combineren was een fluitje van een cent, want de goudkleurige glitter in de blauwe lak zorgde ervoor dat ik het geheel wilde matchen met een chunky gouden lakje. Dit samen was voor mij gewoon het strand en de zee op je nagels. Nu ben ik helemaal beachproof!

Dit setje werd gezet door Laura.
Haar Instagram kan je hier vinden.

Wat denken jullie van deze combinatie? Doet het jou ook denken aan het strand?

Interesse in de andere nagelsetjes? Check ze dan zeker hier!
In het allereerste ‘Nails of the month’ artikeltje dat ooit verscheen, vertel ik ook wat meer over gelnagels in het algemeen. Dus als je hier interesse in hebt, kan je het altijd hier nalezen! 

Liefs, Romy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s