nails

Colour changing leaves – Nails of the month

Knipsel
Het setje van vorig maand was -voor mijn doen althans- heel erg simpel en basic. Niet dat ik er persé al op uitgekeken was, maar na vier weekjes met de nodige uitgroei was het weer tijd om opnieuw moeilijke knopen door te hakken en te gaan spelen met kleuren!

Vorige keer twijfelde ik al om eens een bruine kleur te nemen omdat mij dat toch ook wel herfstvibes geeft. Zelf had mijn nagelstyliste de maand voordien een mosterdgele tint die ik ook wel super vond staan en ook eens wat anders. Nu moet ik zeggen dat ik veel aandurf (denk ik?), maar dit vond ik toch wel wat apart, heel erg mooi bij haar, maar ik weet niet zo goed of ik dat zelf ook durf.
collageA.jpg
Verder zag ik wel nog een geel/groenige herfstkleur die wel wat aanleunt bij zo’n mosterdgele tint en deze was ook nog eens metallic. Nogmaals leek het me wat heftig om deze kleur dan over al m’n nagels te dragen, dus ging ik op zoek naar een draagbare combinatie waarin ik dit kon verwerken.

Na het wat naast elkaar leggen van verschillende tinten kwam ik tot een trio dat gewoonweg herfst schreeuwt en daarbovenop nog eens geweldig leuk samen staat. Een bruine tint, de metallic groene kleur en een brons/bruine glitterlak vormen samen het setje van deze maand.
collage.jpg
Om alles tot één geheel te brengen, brachten we de glitterlak ook als een overloopje aan op de duim en vormt de metallic groene tint met slechts één nagel de statementkleur van deze gelset. Net zoals het vorige nagelsetje, geven mijn nageltjes me deze maand weer helemaal dat herfstgevoel en vind ik de kleuren helemaal top voor deze tijd van het jaar!

(excuse me voor de twee-weken-uitgroei op de foto’s, wegens drukte, ziekte etc kon ik niet sneller foto’s nemen)

Dit setje werd gezet door Laura.
Haar Instagram kan je hier vinden.

Wat vinden jullie van zo’n mosterdgele tint? Volgende keer gewoon eens doen? Let me know!

Interesse in de andere nagelsetjes? Check ze dan zeker hier!
In het allereerste ‘Nails of the month’ artikeltje dat ooit verscheen, vertel ik ook wat meer over gelnagels in het algemeen. Dus als je hier interesse in hebt, kan je het altijd hier nalezen! 

Liefs, Romy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s