aanraders·eerste indruk·ervaring·review

Bestelling & eerste ervaring met cultbeauty.co.uk – online make-up shoppen!

0x0I know I know, It’s been a while… maar hier ben ik weer! Het bloggen heeft een tijdje stilgelegen omdat het een drukke periode is geweest, ik veel ziek was (haal die amandelen er nou eens uit, danku) en het er nooit weer eens van kwam. Gelukkig heb ik ondertussen heel veel leuke producten verzameld en ik sta te popelen om deze te gaan uittesten en uitgebreid te reviewen voor jullie op de blog. So stay tuned voor onder andere Huda Beauty, Kat Von D, Stila, Becca, Chanel en vele anderen! Vandaag pende ik mijn ervaring met de online webshop Cultbeauty neer en toon ik meteen wat ik allemaal kocht, so let’s go!

Cultbeauty?
www.cultbeauty.co.uk is dus een online webshop waar je allerlei beauty gerelateerde producten kan bestellen zoals skincare, iets voor je haar en natuurlijk een heel uitgebreid gamma aan make-up en de leukste merken. Wat vooral fijn is aan cultbeauty is dat je allerlei merken kan bestellen en kopen die je bij ons in België helaas niet altijd even gemakkelijk kan verkrijgen, denk maar aan bijvoorbeeld Morphe, Huda Beauty, Becca, Cover FX, Hourglass, Jouer, Lime Crime, Natasha Denona, Too Faced, Stila, …

Er zijn dus wel wat merken bij die te koop zijn bij onder andere ook Sephora, maar ik vond persoonlijk iets bestellen bij Sephora nog niet zo van een leien dakje gaan, dus besloot ik om cultbeauty dan maar eens een kans te geven.

Bestelling en levering
Het bestellen vond ik super simpel en desondanks het feit dat de prijzen in pond zijn, kan je toch gewoon betalen met je bankkaart en hoef je niet persé Visa of een kredietkaart of PayPal te hebben. Dit vind ik persoonlijk toch een serieus voordeel ten opzichte van vele andere webshops.

Van zodra ik had besteld, kreeg ik meteen opeenvolgend een paar mailtjes in verband met de bevestiging, wanneer je pakketje werd verzonden, een track & trace code om het internationaal te volgen, maar ook nationaal. Mijn pakketje kwam aan op de beloofde datum en binnen de voorspelde tijdsspanne, dus allemaal super positief! Ik heb ongeveer 4 werkdagen gewacht op mijn aangekochte producten, dit vind ik zeker niet overdreven lang.

Pakketje
collage.jpg
Mijn bestelling kwam aan in een kartonnen doos die een beetje had moeten onderdoen voor de reis en was hier en daar een beetje ingedeukt, maar al bij al zat alles heel erg goed ingepakt dus was dat niet meteen een probleem. In de doos zat dan mijn product in opnieuw een verpakking en nog eens in bubbelfolie zodat het zeker goed beschermd was.

Inhoud
collage.jpg
Vanaf het moment dat ik deze collectie van Huda Beauty zag verschijnen, wist ik gewoon deze MOET ik hebben. Helaas is Huda Beauty niet makkelijk te vinden in België en met de Sephora website kon ik niet zo goed uit de voeten plus waren ze heel vaak uitverkocht dus toen ik ze zag passeren op Cultbeauty besloot ik wat centjes te sparen en ze allemaal te kopen.
48373833_294050941301433_3645819505021550592_n.jpg
Gelukkig zag ik tijdig dat ze sinds kort ook de Obsessions Vault verkopen waar dus alle paletten uit de Precious Stones collectie inzitten aan een voordeligere prijs dan wanneer je elk palette apart zou kopen, dus win win. Ik schreef me meteen in voor de e-mail die je krijgt wanneer het product terug in een stock is en van zodra ik deze mail kreeg, heb ik dan ook direct (lees ’s nachts) mijn bestelling geplaatst.
collage.jpg
De vijf paletten komen in een zwarte doos die diamantvormig is en je kan uitschuiven voor een overzicht van alle kleurtjes. Per doosje heb je op de achterkant een corresponderende foto van Huda in een ooglook met het bijhorende palette natuurlijk. Als kers op de taart zit er nog een lintje in om de palette uit de doos te krijgen zonder te zitten prullen en kullen, super handig!
48366737_2262191324065726_3623985849793773568_n48388521_526955287788397_8753663332348592128_n
Uiteraard komt er van deze enorme hoeveelheid prachtige paletten een review op de blog online in de nabije toekomst. Wel ga ik erbij vermelden dat ik de paletten één voor één zal reviewen omdat het anders een heel erg lang blogbericht wordt en ik graag per palette graag een look of drie wil maken en dit neemt nu eenmaal gewoon wat tijd in beslag.

Conclusie
Geen verassing, maar ik ben positief te spreken over mijn eerste shopervaring op cultbeauty en ik denk zeker en vast dat ik hier in de toekomst nog meer zal gaan bestellen. Grootste pluspunten vind ik het enorme aanbod, ook aan merken die we hier moeilijker kunnen verkrijgen én het feit dat je gewoon met de bankkaart kan betalen. Daarnaast word je vanaf het moment dat je besteld tot wanneer het geleverd wordt heel goed geïnformeerd en kan je online alles op de voet volgen.

Prijs en verkrijgbaarheid
De prijzen zijn ongeveer te vergelijken met wat je bij Sephora of BeautyBay zou betalen voor de producten, dus ze worden zeker niet duurder verkocht en je krijgt in België gratis verzending als je bestelt voor meer dan 40 pond.

De Huda Beauty Obsessions Vault was 100 pond, waardoor ik dus kon genieten van gratis verzending. De paletten zijn ook los te koop voor 25 pond per stuk en in de Precious Stones collectie zitten er vijf verschillende paletten, dit maakt een totaal van 125 pond  indien je ze allemaal wil kopen. Wil je ze ook graag alle vijf, is natuurlijk de Obsessions Vault 25 pond goedkoper voor alle paletten samen én krijg je er natuurlijk de opbergverpakking ook nog bij.

Zijn jullie ook zo benieuwd naar de paletten, de kleurtjes, de swatches en de looks? Welk palette zouden jullie graag als eerste in een review zien?

Liefs, Romy

2 gedachten over “Bestelling & eerste ervaring met cultbeauty.co.uk – online make-up shoppen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s