nails

Winterblues – Nails of the month

Knipsel
Twee weken geleden alweer liet ik mijn nagelsetje bestaande uit herfstkleuren achter en was het weer tijd voor iets nieuws! Benieuwd of ik voor Kerstvibes ging of iets totaal anders?

Het kiezen van een kleurtje ging eigenlijk heel vlot aangezien ik mijn oog hier al enkele vorige keren op had laten vallen. Een heel mooi lichtblauw kleurtje dat toch een soort van ‘grauw’ is waardoor het geen pastel babyblauw is zoals je vaak ziet in de zomer, maar echt wel kan in de wintermaanden.
collageA.jpg
Combineren deed ik met een minimalistische zilverkleurige nailart. Hiermee brachten we een verticale streep aan over de wijsvinger en een randje aan de kant van de nagelriem bij de pinkjes. Omdat het geheel toch wel heel simpel was en zeker voor mijn doen, konden we het natuurlijk niet laten om nog één statement nagel volledig in glitter te zetten. Dit deden we niet met datzelfde zilveren glitterkleurtje, maar met een subtiel glitterlakje met fijne glittertjes die zilver, wit en blauw glitteren over een lichtgrijs kleurtje als basis.

Dit om enerzijds het blauwe niet te laten overheersen, maar de felle zilveren glitterlak had waarschijnlijk té geweest. Op deze manier bereikten we eenzelfde effect, maar op een iets gedempte en minder ‘harde’ manier. Ook vonden we de ondergrond door de grijze kleur goed matchen met de ondertoon van de blauwe tint.
collageB.jpg
Voor mijn volgende set heb ik al een heel duidelijk beeld van wat ik graag hebben wil en spannend, maar ik ga nog op 31 december dus ik kan met een fris setje nagels het nieuwe jaar tegemoet gaan!

Dit setje werd gezet door Laura.
Haar Instagram kan je hier vinden.

Hebben jullie een speciaal kleurtje of setje voor de Kerstdagen? Let me know!

Interesse in de andere nagelsetjes? Check ze dan zeker hier!
In het allereerste ‘Nails of the month’ artikeltje dat ooit verscheen, vertel ik ook wat meer over gelnagels in het algemeen. Dus als je hier interesse in hebt, kan je het altijd hier nalezen! 

Liefs, Romy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s