eerste indruk

L’amour home of beauty – eerste indruk en review lipscrub & clarity lipgloss

Via Instagram kwam ik een toffe nieuwe small local business tegen die leuk uitziende productjes maken tegen budgetvriendelijke prijsjes. Een lipscrub stond al lange tijd op m’n verlanglijstje, zeker met de hele hype rond de lipscrubs van Jeffree Star. Helaas haal je deze in huis voor een 25,00 euro, waardoor ik telkens toch maar net niet over de streep getrokken kon worden. Toen ik deze lipscrub zag voor nog geen vijfde van de prijs, twijfelde ik geen seconde en ging ik meteen aan het testen!

Wat
Dit leuke merkje werd opgericht door iemand die ik al een tijdje volgde voor make-up en beautygerelateerde content op Instagram. Ze zijn sindsdien uitgegroeid van bestellen via DM tot een heuse webshop met een assortiment dat steeds uitgebreider en gevarieerder wordt. Het merk staat voor het naar voren brengen van je eigen natuurlijke schoonheid op basis van producten die 100 % organisch, vegan, handmade en dierproefvrij zijn. Naast een uitgebreide keuze aan lipglossen, hebben ze ook lipliners, serums en zelfs nepwimpers voor vijf euro wat echt super voordelig is!

Verzending

Mijn bestelling kwam in een luchtkussenenveloppe zodat de productjes makkelijk en snel via de brievenbuspost verzonden konden worden, maar alsnog beschermd zouden zijn. Dan zaten ze nog eens verpakt in een leuk tasje met bijhorende kaartje en snoepje voor een extra sweet touch, leuk gedaan!

Verpakking
Beide producten komen in eenvoudige, maar degelijke verpakkingen. De scrub zit in een potje met draaidop en de lipgloss komt in een standaard tube met applicator. Je krijgt 8 ml in de lipglosstube, hoeveel product je krijgt in de lipscrub kon ik niet meteen terugvinden. Een volledig overzicht van de ingrediënten kan je vinden per product op de website, heel overzichtelijk en transparant!

Let’s test!
Lipscrub

Na mijn minder geslaagde ervaring met de zogenaamde lipscrub van Labello was ik sceptisch of ik ooit een lipscrub zou vinden die voldeed aan m’n verwachtingen. Gelukkig heeft deze scrub een grove korrel waardoor ‘ie wel degelijk écht scrubt, dankzij de oliën droogt hij de lippen ook niet uit. Je hebt zeer weinig van het product nodig om je lippen volledig te kunnen scrubben dus ik denk oprecht dat je met dit potje lange tijd zal doen.

M’n lippen voelen nadien zachter en verzorgd aan, ze hebben ook wat meer kleur. Ik scrub zelf mijn lippen maximum 2 keer per week, met scrubben in het algemeen (ook bv. lichaam) moet je nooit overdrijven en nadien breng ik nog een verzorgende lippenbalsem aan. Leuk weetje voor de liefhebbers, de lipscrub is safe om van je lippen af te likken of ‘op te eten’.

Lipgloss

De lipgloss daarentegen daar ben ik zelf iets minder enthousiast over. Toegegeven ik ben niet echt een liefhebber van lipgloss in het algemeen dus wanneer ik dan toch eens naar een glossje grijp moet het écht een wet look glossy effect geven of een extraatje kunnen bieden zoals een toffe kleur of een speciale glitter/glans. Natuurlijk kleur en glitter heeft dit product niet, wat ook niet erg is want dit is het hele idee van een clear doorzichtig glossje, maar zoals je kan zien op de foto’s geeft het ook niet echt een glossy effect en dat vind ik jammer.

De gloss voelt wel aangenaam aan op de lippen en net als bij elke andere gloss zou je haar er blijven inkleven, maar toch ziet het er niet echt uit als een glossje. Het effect op de lippen is eerder een glansje zoals wanneer je een lippenbalsem zou aangebracht hebben. Wanneer ik dit effect wil, zal ik wel gewoon een lippenbalsem aanbrengen want dan blijft mijn haar er ook niet inkleven. Op de foto’s lijkt het nog wel glanzend en glossy te zijn, maar dit wordt enorm geholpen door de highlighter die ik droeg boven de lippen (op de cupidoboog).

Full look met de lipgloss

Conclusie
Mijn eerste ervaring met dit merk is over het algemeen positief! Zeker de lipscrub is een product dat ik nog vaker zal bestellen, ook naar andere producten zoals de wimpertjes en lipverzorging ben ik ontzettend benieuwd! Een nieuwe bestelling in de toekomst zal dus zeker en vast niet uitblijven.

De lipgloss zou ik helaas zelf niet meteen aanraden, toch wil ik voor de fijne prijsjes eventuele andere lipglossen van het merk in de toekomst nog eens een kans geven.

Prijs en verkrijgbaarheid
Ondertussen hebben ze ook heel recentelijk een eigen webshop opgericht waar je makkelijk online kan browsen tussen alle producten en naar hartenlust kan shoppen. Zelf bestelde ik nog via Instagram (voor ze een webshop hadden), voor de lipscrub betaalde ik 3,00 euro en verzendkosten van 2,00 euro. Ze waren zo vriendelijk om mij de Clarity lipgloss cadeau te doen.

Dit artikel bevat een gekregen product, toch blijft mijn mening eerlijk en objectief.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s