nails

New year, New nails – nails of the month

15778436_1528551483840888_33380301_o

Zoals jullie al konden lezen in een vorige blogpost had ik het over deze maandelijks terugkerende rubriek “Nails of the month”. Vandaag was het weer zo ver en had ik een nieuwe afspraak bij de nagelstyliste…

Na vier weken was het helaas tijd om afscheid te nemen van mijn ‘holiday inspired’ kerstachtige nageltjes… Gelukkig kon ik nu wel iets leuks uitkiezen om oud op nieuw mee te vieren!

Deze maand ging ik niet voor een speciale of ‘statement’nagel, maar koos ik er voor om alle nagels hetzelfde te houden. Het is een zwart kleurtje met glitters geworden, lekker feestelijk! Omdat er dus op elke nagel glitter zit, leek het me misschien wat overdreven om dan nog extra nail art of andere glitters toe te voegen.

Daarnaast heb ik zoals misschien wel velen onder jullie m’n hoofd al liggen breken over wat ik zal aantrekken om het nieuwe jaar al feestend in te zetten. Omdat ik niet afhankelijk wilde zijn van of goud of zilver in de nageltjes, heb ik gekozen voor deze ‘neutrale’ glitterkleur. Deze zwarte glitters kunnen nog zowel bij een gouden of zilveren partylook gematcht worden, perfect!

Dit nagelsetje werd gezet door Hermans Faith van Glamour Nails.
Haar facebookpagina kan je hier vinden.

Hoe ga jij je nagels dragen om oud op nieuw te vieren?
En wat ga jij dragen om te schitteren?

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s