nails

Purple nudes – Nails of the month

Knipsel
Voor diegene die mij goed genoeg kennen, is het geen verrassing, maar ik hou ongelofelijk veel van herfst- en winterkleurtjes voor op de nagels. Dus nu het officieel september was, kon ik mij niet langer inhouden en liet ik de zomerkleurtjes aan me passeren. Benieuwd of het setje van deze maand jou ook herfstvibes geeft?

Vorige maand had ik het al neergepend, maar Laura (m’n nagelstyliste) had me aangeraden om mijn nagels van vorm minder puntig te doen zodat ze minder snel zouden breken. Dit hebben we dan ook in augustus gedaan en ja hoor na vijf weken waren mijn nagels met de nodige uitgroei nog steeds helemaal heel. Happy me! Dus ook nu is de vorm nog wel naar het puntige toe, maar meer een afgeronde punt of amandelvormig wat dus blijkbaar beter werkt.
collage1.jpg
Vooraf had ik het idee in mijn hoofd om te gaan voor iets roségoud, maar toen ik in de stoel zat en naar de kleurtjes keek, was ik zoals altijd toch meer aangetrokken tot de donkerdere tinten. Als het op mijn nagels aankomt leef ik echt voor de herfst en wintermaanden, zalig! Omdat het al september was dacht ik goh waarom ook niet. Toch wilde ik niet meteen té donker gaan aangezien we nog altijd in België leven en je het weer never ever kan voorspellen. Wie weet wordt het opeens nog zonnig en lekker warm?
collageA.jpg
Toen kreeg ik het gedacht om dan te gaan voor een zachte nudekleur, dan zit je niet meteen met een super donkere tint, maar ook niet meer met die felle zomerse kleurtjes. Toch vond ik niet echt een nudekleurtje naar mijn zin en grijs wil ik liever nemen als het effectief winter is. Uiteindelijk ging ik overstag voor prachtige nude-paarsachtige kleurtje met een glitter die er volgens mij echt perfect mee matchte!

Om het geheel een beetje speels en interactief te houden is het deze keer niet een kleur met als extra de glitternagels, maar méér nagels met glitter dan met gewone kleur. Dus eigenlijk is de kleur het ‘specialleke’ van de handen in plaats van altijd andersom. Met andere woorden, waar je normaal gezien kleur hebt, staat nu glitter en waar je normaal gezien glitter draagt, zit nu de basic kleur. Ook wisselde we de plaats van de kleur aan de twee handen zodat ze niet identiek hetzelfde zijn.
collageB.jpg
Wauwie, deze kleur en de combinatie is echt zo ontzettend mooi! Ik ben echt verliefd op het nagelsetje voor de maand september en ik heb ook het gevoel dat deze kleuren mij op het lijf geschreven zijn, I love it!

Dit setje werd gezet door Laura.
Haar Instagram kan je hier vinden.

Wat vinden jullie van deze kleurencombinatie? Welke kleur draag jij in september?

Interesse in de andere nagelsetjes? Check ze dan zeker hier!
In het allereerste ‘Nails of the month’ artikeltje dat ooit verscheen, vertel ik ook wat meer over gelnagels in het algemeen. Dus als je hier interesse in hebt, kan je het altijd hier nalezen! 

Liefs, Romy

Een gedachte over “Purple nudes – Nails of the month

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s