nails

FALLing in love with reds – nails of the month

hoofdingLijkt het jullie ook niet al terug super snel, al weer een tijd voor een nieuw setje? Ik had helemaal nog geen ‘last’ en precies ook nog niet zo heel veel uitgroei? Om er zeker van te zijn ben ik minstens drie keer opnieuw gaan uitrekenen, maar ja hoor het was wel degelijk al tijd voor een bijwerking, geheel in herfstthema!

In het vorige artikelhet vorige artikel kon je al lezen hoe ik stilletjes en geleidelijk aan wil opbouwen naar donkere winterkleuren en kleuren met een koele ondertoon. Toch probeer ik mezelf lichtelijk in te houden en eerst nog even de kans te geven aan de typische herfsttinten, want oh wat zijn ze toch zo mooi. Ook even een update over mijn nagelvorm, sinds ik ze minder puntig doe, heb ik echt wel minder last dat er mogelijks een stukje afkomt of ze loskomen tegen het einde van de vier weken toe. Hierdoor kan ik ze dus langer houden, zowel langer van lengte als langer in de zin dat ik na vier weken nog geen last heb van loszittende nagels of haren die eronder blijven haken.
collageA.jpg
Deze keer was mijn hoofd en keuze all over the place, ik twijfelde tussen de meest uiteenlopende tinten van donkerbruin tot donkergroen. Uiteindelijk trok de volgens mij meest herfst-schreeuwende kleur mij over de streep en koos ik een donkerrode bordeaux tint die ik trouwens altijd vind kunnen omdat ‘ie zo classy staat en bij alles past

Diegene die me kennen of al langer de nails of the month artikels lezen, weten dat ik echt niet van de rode nagels ben omdat het naar mijn gevoel lastig te combineren is (lees: meteen té Kerst) en ik niet hou van een simpele set waarbij je gewoon enkel één kleur draagt and that’s it. Wel het vermelden waard dat dit geen ‘femme fatale’ rode tint is, maar een iets donkerdere die neigt naar bordeaux en dus perfect past bij het seizoen waarin de bladeren in gelijkaardige tinten verkleuren.
collageC.jpg
Even terug over dat combineren van rode tinten, dit was dus nog wel een dingetje hoor. Persoonlijk vind ik rood met zilver, wit of zwart (eerder koele tinten) niet heel goed matchen en ook een beetje een gotic vibe geven. Een combi maken met goud of brons is dan (jep hier ben ik weer) gewoonweg één en al Kerstmis.

Na het uithalen van alle opties, leek het me wel oké om de kleur te gaan afwerken met een warme kleur bladgoud dat van die ‘vlokjes’ geeft op je nagels. Helaas had ik dergelijke combinatie vorig jaar in de herfst al eens gedragen en zou het een bijna exacte kopie worden. Toen viel ons oog op een striping tape in dezelfde tint, dus zijn we hiermee aan de slag gegaan. We hebben het deze maand vrij simpel en basic gehouden, toch interessant en een tof klein design. Op de twee ringvingers heb ik een dubbele driehoek die ik best wel minimalistisch of geometrisch vind staan en de kleur past heel mooi bij de bordeaux rode nagelkleur.
collageB.jpg
Dit setje werd gezet door Laura.
Haar Instagram kan je hier vinden.

Hoe zouden jullie rood combineren zonder dat ik meteen de Kerstvibes krijg? Let me know!

Interesse in de andere nagelsetjes? Check ze dan zeker hier!
In het allereerste ‘Nails of the month’ artikeltje dat ooit verscheen, vertel ik ook wat meer over gelnagels in het algemeen. Dus als je hier interesse in hebt, kan je het altijd hier nalezen! 

Liefs, Romy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s