nails

Leaves for Fall – Nails of the month

Knipsel

Om even met de deur in huis te vallen, een groter contrast tussen het setje van vorige maand en de set van deze maand bestaat er volgens mij niet! Met het volledig omslagen van het weer, besloot ik dat het ook tijd was om byebye te zeggen tegen alle felle en zomerse kleurtjes. Tijd voor mijn favoriete seizoen van het jaar met uiteraard bijpassende nagels!

Enkele nagelartikels geleden, konden jullie al eens lezen dat ik noodgedwongen geen afspraak kon vastkrijgen bij m’n vaste nagelstyliste en ik dus bij een andere vriendin was gegaan. Ook dit maal konden de vaste nagelstyliste en ik onze agenda’s helaas niet genoeg op elkaar afstemmen en kon ik pas ten vroegste komen wanneer mijn nageltjes de kaap van 5 weken al overschreden zouden hebben. Gelukkig kon ik met een flinke uitgroei snel terecht bij een andere nagelstyliste!

Sinds september is het weer hier in België eigenlijk van kwaad naar erger gegaan… Af en toe komt het zonnetje er nog eens doorpiepen, maar echt warm is het niet meer geweest. Ook zie ik elke dag enkele regenbuien en windvlagen passeren, dus vond ik dat het wel oké was om die donkere herfst- en wintertinten al boven te halen.
collage
Deze maand koos ik voor een donkerrood met een beetje een bruinige ondertoon. Een echte herfstkleur als je het mij vraagt! Rarara moest ik zoals altijd wel nog iets speciaals toevoegen want wie al langer deze artikels leest, weet dat ik nooit een simpel en effen gekleurd setje zet. Toch hebben we eventjes moeten brainstormen hoe we deze kleur konden combineren met een andere kleur, een glitter, … want dit bleek toch niet zo simpel.

Het is een warme kleur waardoor tinten als zilver al snel een no go zijn. We waren best geneigd om te grijpen naar goud of brons, maar die combinatie geeft toch al snel een kerstachtige feeling en dit was nog niet echt de look waarvoor ik wilde gaan.collage2.jpgUiteindelijk zag ik een fantastisch potje met goudkleurige flinterdunne blaadjes. Deze geven echt het effect van bladgoud op de nagels! Een perfecte combi met de bruinrode nagels en bovendien zorgt de bladvorm ook voor die extra herfst’touch’. Om het geheel iets minder ‘hard’ te maken van de grote bladstukjes hebben we er eerst heel subtiel een fijne gouden glitterlak over de nagel gezet en dan pas de stukjes bladgoud toegevoegd. Zo blenden ze mooi in met het geheel en de rest.

Kortom ik ben weer helemaal verliefd op deze set. De kleur vind ik gewoonweg prachtig en ook heel volwassen en klassevol staan. De toegevoegde nailart zorgt ervoor dat het echt goed past bij de herfst en ik ben ontzettend enthousiast nu we terug volop onze donkere nagelkleuren kunnen bovenhalen!

Dit setje werd gezet door Shauni van ‘Prettynailsshauni’, de facebookpagina met allerlei foto’s en informatie kan je hier terugvinden. Haar Instagram is hier te bekijken. Wanneer je bij haar langsgaat voor je nagels, krijg je een beurtenkaartje dat telkens wordt afgestempeld. Bij de tiende beurt krijg je een korting van maar liefst 50 %!

Interesse in de andere nails of the month artikels? Check ze hier voor inspiratie!

3 gedachten over “Leaves for Fall – Nails of the month

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s