eerste indruk·review·tried & tested

Givenchy ‘Le rose perfecto’ 01 Perfect Pink – review

Toen ik een leuke luxe mini ontving van de Le rose perfecto van Givenchy stond ik meteen te popelen om deze uit te proberen en mijn ervaring met deze beautifying lip balm voor jullie neer te pennen!

Wat & verpakking

Dit product van couturehuis Givenchy belooft de perfecte combinatie te zijn van een mooi tintje en een aangename verzorging. De 3-in-1 lipbalm biedt dus verzorging, kleur en voller uitziende lippen. Deze mini versie bevat 1,5 gram (een full-size bevat 2,2 gram) product en komt in een prachtige roze huls van leer afgewerkt met zilverkleur, de merknaam en bovenaan het logo. In het lipproduct zelf is ook het logo gedrukt, zeer mooi!

Toen ik thuiskwam heb ik deze meteen op m’n droge lippen aangebracht en na enkele minuten kreeg ik meteen opmerkingen van mijn zus en ouders dat mijn lippen aanzienlijk voller en meer ‘geplumpt’ waren, vreemd! Er was geen spiegel in de buurt dus ik besloot de dag nadien de proef op de som te nemen en voor- en na foto’s te nemen want hé beelden liegen niet.

Let’s test!
Het verzorgende aspect komt voornamelijk door de sheaboter die in het product verwerkt zit en het ‘plump’ effect moet volgens mij worden veroorzaakt door de roze peper die je lippen laat tintelen en het bloed beter moeten laten doorstromen naar je lippen waardoor ze voller worden. Wanneer je de lipbalm aanbrengt zie je gelijk een subtiel, maar mooi verschil in je liptint. Je lippen voelen verzorgd en gevoed aan, hebben een natuurlijk glansje en ja hoor tintelen een beetje alsof je er met een fris muntblaadje bent over heen gegaan.

Mijn lippen zien er dus zelfs na 20 minuten niet persé voller uit in de zin dat ze niet écht voller zijn geworden door de bloedsomloop. Het kan misschien wel zo lijken, maar dit is logisch wanneer je je lippen wat meer kleur geeft dan gewoonlijk en het glanzende effect zorgt er sowieso ook mee voor dat je lippen voller of dikker lijken.

Toch ben ik wel positief over dit product. Een basic bitch like myself is nou eenmaal helemaal enthousiast over een product dat je makkelijk en snel kan aanbrengen en aangenaam gehydrateerd aanvoelt op de lippen, plus meteen een subtiele kleur geeft. De luxe verpakking waar deze lipbalm in komt is natuurlijk een eyecatcher en brengt een ander soort feeling met zich mee wanneer je deze bovenhaalt of gebruikt in vergelijking met een eenvoudige lippenbalsem van een huismerk.

Daarbij past dit tintje gegarandeerd ook elke dag bij zowat elke make-up look waardoor het ideaal is voor in je everyday make-up tasje of on the go in je handtas! Doorheen de dag merkte ik ook dat deze lippenbalsem best goed kan houden, natuurlijk moet je na het eten van een maaltijd wel opnieuw aanbrengen.

Eindoordeel
Ben jij net zoals ik een lippenbalsem addict die houdt van luxe dan is dit zeker iets voor jou! Het product blijft lang en de verpakking zorgt natuurlijk voor die extra touch en fijn gevoel wanneer je deze bovenhaalt of gebruikt. Ken jij iemand die dol is op verzorgende lipproducten, lippenbalsems of subtiele make-up? Dan is dit zeker en vast ook een perfect cadeautje!

Ben je daarentegen echt op zoek naar een goed tintelend product dat je lippen voller maakt, dan zou ik dit skippen. Weeg vooral zelf even af of je dit prijskaartje overhebt voor ‘maar’ een lippenbalsem met subtiel kleurtje. Voor de ene is het dit dubbel en dik waard omdat je er volop gebruik van zal maken, de ander geeft misschien liever dit bedrag uit aan een speciale statement kleur die je net heel zelden op speciale momenten draagt.

Prijs en verkrijgbaarheid
Het mini formaatje dat ik heb is helaas niet te koop, voor een full-size van 2,2 gram betaal je iets van een 34,00 euro bij bijvoorbeeld Ici Paris XL of Douglas. Let op, het gaat hier over de vaste vorm in lipstick, niet de vloeibare lipbalm van de Le rose perfecto lijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s