eerste indruk·ervaring·review·shoplog·tried & tested

Studentendrukwerk.nl bestelling, ervaring en review! – onderzetters

logo_studentendrukwerk

Laat je niet misleiden door de titel, ik ben inderdaad al enige tijd geen studente meer, maar deze webshop heeft veel meer leuks in de aanbieding dan je op het eerste gezicht zou vermoeden. Via hen mocht ik iets leuks uitzoeken en vandaag toon ik jullie niet alleen wat ik zelf had ontworpen, maar ook wat mijn ervaring met deze webshop was.

Over Studentendrukwerk.nl
De naam van de website verklapt het misschien al een beetje, maar via deze website kan je als student onder andere je thesis of scriptie laten afdrukken en leveren. Toch zie je al snel dat ze zo veel meer aanbieden dan alleen dat, ze hebben een heus assortiment aan spulletjes die je lekker kan personaliseren en bedrukken. Dit gaat dan over bijvoorbeeld T-shirts, menukaarten, stickers, bierviltjes, tegeltjes, … Je kan het zo zot niet bedenken of zij kunnen het voor jou drukken!

Bestelproces en levering
Het was natuurlijk lastig kiezen aangezien de website ontelbaar veel opties aanbiedt, jammer genoeg was net mijn verjaardagsfeestje en een babyborrel van m’n neefje gepasseerd, anders had ik hier sowieso leuke bierviltjes voor kunnen laten maken. Bij deze had ik dan gekozen voor een setje onderzetters, die kan ik dan meteen wegsteken op zolder bij andere spulletjes die ik bij elkaar aan het verzamelen ben voor wanneer ik later het huis uit trek.

Ontwerpen gaat best makkelijk omdat het programma zichzelf uitwijst, er heel veel voorgemaakte opties zijn zoals lettertypes, kleuren en leuke afbeeldingen om uit te kiezen. Hieronder toon ik je enkele voorbeelden van de toffe tekeningen per thema.


Mijn bestelling werd al slechts na enkele dagen geleverd in een kartonnen doosje inclusief extra bescherming.
collage1.jpg

M’n onderzetters
Nou not gonna lie, maar ik was ontzettend teleurgesteld toen ik m’n bestelling toen nog vol enthousiasme uitpakte. Ik wist vooraf wel dat de onderleggers in kurk zouden zijn, maar ik had ze in mijn ontwerp toch duidelijk een kleurtje gegeven? In real life zijn ze dus niet in kleur en komt dus ook het hele grappige effect van de ‘gemorste vlek’ bij het woordje ‘spill’ ook niet tot z’n recht, zonde! Als ik heel goed kijk, zie ik daar wel een subtiel roze vlekje, maar zo licht dat het écht lijkt alsof je daar iets hebt gemorst…
collage2
collage3
Daarbovenop blijken ook mijn aantallen niet te kloppen. Normaal gezien zou ik 6 stuks van ieder ontwerp moeten ontvangen, maar van het eerste ontwerp heb ik 5 stuks en van het tweede ontwerp 7 stuks…

Conclusie
Helaas kan ik niet anders dan deze review met een dubbel gevoel afsluiten. Het concept van de website is super fijn en je creativiteit begint spontaan alle kanten op te gaan als je de leuke ontwerpen ziet die je kan maken voor een trouw, een verjaardag, een BBQ, … Toch zou ik nu altijd bang zijn dat je niet gaat krijgen wat je bestelde of ontworpen had.

Zelf weet ik ook niet zo goed waar het is misgelopen en waarom niet alleen m’n design, maar ook m’n aantal niet klopte.

Prijs en verkrijgbaarheid
Afhankelijk van je product, de grootte en het aantal is de prijs elke keer verschillend. Voor een setje onderzetters (6 stuks) van 75 mm, dubbelzijdig in full color betaal je een kleine 10,00 euro.

Dit artikel is geschreven in het kader van een samenwerking met Studentendrukwerk.nl
Wel blijft mijn eigen mening over dit product eerlijk.

Liefs, Romy

Een gedachte over “Studentendrukwerk.nl bestelling, ervaring en review! – onderzetters

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s