aanraders·eerste indruk·review·shoplog·tried & tested·wat je moet weten over

Bestelling & ervaring met drukwerknodig.nl – review visitekaartjes + mokken!

Knipsel
Yes yes vandaag toon ik jullie opnieuw persoonlijk ontworpen producten die je kan laten bedrukken. Vaste en trouwe lezers herinneren zich misschien nog de “niet echt een succes te noemen onderzetters” van laatst, benieuwd of ik deze keer meer geluk had? 

Over drukwerknodig.nl
Drukwerknodig.nl is een Nederlandse webshop waar je gepersonaliseerde items kan laten bedrukken, maken en opsturen. Denk hierbij aan je standaard mokken, kaften, schriften, maar ook menukaarten, raamborden, tafelkleden, … heel handig voor bedrijven. Hierdoor spreken ze een breed doelpubliek aan want de oplages zijn vrij te kiezen vanaf 1 stuk voor de particuliere consumenten zoals ik tot wel honderden.

Daarnaast heb je niet alleen een uitgebreid assortiment aan producten, maar ook aan formaten. Ze zijn zelfs specialist in het maken en dus ook bedrukken van boeken, voor meer informatie kan je zeker hier een kijkje nemen en zelfs een gratis monsterbox aanvragen met papiersoorten, samples van materialen, …

Bestelproces en levering
De manier van ontwerpen maken was dezelfde als waar ik al eens mee had gewerkt, dus ging het nog vlotter dan vorige keer. Letterlijk alles wijst zichzelf zo goed als uit, maar vergis je niet, als je een mooi en tof design wil dat helemaal naar je goesting is ben je toch wel even bezig (of geldt dat alleen voor perfectionisten like me?). Neem er gewoon even je rustig je tijd voor om de opties te ontdekken, doe vooraf inspiratie op en je kan echt heel toffe dingen ontwerpen met eigen afbeeldingen, verschillende lettertypes, kleuren of voorgemaakte tekeningen van de website.
collage1.jpg
Net zoals bij vele webshops krijg je via mail telkens updates over je bestelling, wanneer het verzonden is, de track&trace code, … De bestelling werd heel snel verzonden en kwam volledig in tact en goed ingepakt heelhuids aan.

Visitekaartjes
Zie hieronder wat ik online ontwierp:
vb kaartje 12
Dit is wat ik werkelijk kreeg:
V3.jpg
Wauwie, eindelijk mijn eigen persoonlijke visitekaartjes met alle nodige informatie als make-up artiste en blogger! Ze zijn ook echt heel erg mooi geworden, voelen kwalitatief super aan en het promodoosje is een echte meerwaarde om ze netjes in te bewaren. Zo blij met deze, heb ze meteen vol trots al uitgedeeld aan familie en vrienden. Daarnaast zien ze er ook exact uit zoals ik ze ontworpen had, fantastisch!
collageVAcollage

Mokken
Zie hieronder wat ik online ontwierp:
vb mok 1vb mok 2
Dit is wat ik werkelijk kreeg:
collage.jpg
Over de mokken had ik ietsjes meer schrik omdat je bij het ontwerpen een lange rechthoekige strook krijgt dus je niet zo heel goed weet waar wat gaat komen op de uiteindelijke mok. Hierbij wilde ik leuke couple-goals mokken maken voor m’n vriend en ik omdat we ’s ochtends en ’s avonds genieten van een lekker tasje thee. Na wat inspo opgedaan te hebben via Pinterest (what else?) had ik zoveel toffe ideetjes gezien, maar ik besloot te gaan voor eentje die ik leuk bij ons vond passen. I like his guns (want fitnessaddicts) & I love her buns (want hij is een bootyliefhebber), dus deze mokken paste perfect bij ons en ik had hem hierover niets verteld. Hij vond het best grappig toen ik hier de eerste keer zijn favoriete thee in schonk, we gebruiken ze sindsdien dagelijks met veel liefde.
70876955_549176579161575_4981387251259801600_n.jpg
Omdat alleen de tekst misschien wat saai zou zijn, maar ik ze ook niet overdreven druk wilde maken, besloot ik er een subtiel marmerprintje als achtergrond bij te voegen wat ook heel genderneutraal is, ik ben fan (en jep de boyfriend ook)!

Note: Ze zijn ondertussen ook al een aantal keer in de vaatwasser geweest en guess what? De bedrukking blijft er voorlopig helemaal netjes op, ik had er een beetje bang voor, maar nee hoor ze overleven het helemaal prima, top!

Conclusie
In tegenstelling tot de vorige items die ik liet bedrukken bij een andere website, was ik deze keer gelukkig wel heel erg positief! Heel fijn, vooral omdat ik enerzijds best wel wat tijd had gestoken in het maken van de ontwerpen en anderzijds omdat ik over zowel de visitekaartjes als de mokken echt wel enthousiast was vooraf om ze effectief te kunnen gebruiken. Deze bestelling was een groot succes, de producten voegen echt iets toe voor mij en de ontwerpen waren exact zoals ik ze gekozen had, daarbovenop is de prijs-kwaliteitsverhouding ook heel netjes.

Prijs en verkrijgbaarheid
Afhankelijk van je product, de grootte en het aantal is de prijs telkens verschillend. Voor de 100 visitekaartjes met promodoosje betaal je iets meer dan 17,00 euro. De bedrukte mokken komen op 6,60 euro per stuk.

Dit artikel is geschreven in het kader van een samenwerking met drukwerknodig.nl
Wel blijft mijn eigen mening over dit product eerlijk.

Liefs, Romy

3 gedachten over “Bestelling & ervaring met drukwerknodig.nl – review visitekaartjes + mokken!

Plaats een reactie