nails

Neon party – Nails of the month

Knipsel
Vandaag ben ik terug met de oude bekende maandelijkse nagelpost, benieuwd welk zomers tintje ik deze keer koos en waarom ik de vorige twee nagelsetjes niet liet verschijnen?

Volgens mij zijn er twee nagelsetjes niet verschenen op deze blog omdat dit eigenlijk beide heel simpele setjes waren en dus niet persé de moeite om te tonen. Ook omdat mijn laatste nagelsetje vlak voor de operatie werd gezet, ik dus niet in staat was hier een post over te schrijven. Wel kan ik jullie meegeven dat het vorige setje heel simpel rood was, met in mijn achterhoofd dat ik toch weken aan een stuk niet echt veel zou kunnen doen na de operatie. Het setje daarvoor was op alle nagels een soort van peachy glitterkleurtje à la een setje dat ik vroeger ook al eens had.
collageA
De laatste maand van mijn zomervakantie wilde ik gelukkig toch weer net dat tikje meer dan eenzelfde kleur over alle nagels en leek het me meteen de laatste uitgelezen kans om te knallen met een fel fluo neon tintje want het is tenslotte nog zomer voor iets hé.
Note: de kleur ziet er in het echt wel veel feller uit, dan op de foto’s die ik zelf nam, op de foto’s lijkt het iets meer koraal-peachy.
collage.jpg
Voor de maand augustus besliste ik te gaan voor zo’n markeerstift roze dat ieder zijn ogen verblindt, gecombineerd met een subtiele glitter die vind ik glittert in allerlei fluokleurtjes waaronder ook geel, groen, oranje, paars, … Als je echt goed kijkt, zie je heel veel verschillende kleuren terug, ik vond dit echt een mooie match met de roze kleur! Zoals vaak het geval, brachten we van deze glitter twee laagjes aan (het is geen volledige dekkende glitter, waardoor de roze fluotint nog zichtbaar is) op de middel- en ringvinger.

67920370_1682100375255430_3051895935383633920_n.jpg

Wat vind jij van zulke fluotinten voor op de nagels? Mooi als je een zonnig bruin kleurtje hebt? Dat roze draagbaarder dan bijvoorbeeld fluogeel of neongroen? 

Interesse in de andere nagelsetjes? Check ze dan zeker hier!
In het allereerste ‘Nails of the month’ artikeltje dat ooit verscheen, vertel ik ook wat meer over gelnagels in het algemeen. Dus als je hier interesse in hebt, kan je het altijd hier nalezen! 

Liefs, Romy

Een gedachte over “Neon party – Nails of the month

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s